Julia-redaktør skriver den offisielle fanboken om Isac Elliot!

01.06.2015
Julia-redaktør skriver den offisielle fanboken om Isac Elliot!
Isac Elliot

Jentebladet Julia var det første bladet i Norge som intervjuet det unge pop-idolet Isac Elliot, våren 2013. Siden den gang har redaktør og forfatter Kirsti Kristoffersen møtt tenåringshelten Isac nærmere ti ganger, og fulgt karrieren hans på nært hold. Nå har hun skrevet en bok om den unge 14 år gamle popstjernens liv og karriere. En fanbok Isac selv stiller seg hundre prosent bak.

– Isac er den mest jordnære og hyggelige popstjernen jeg har møtt, og jeg er veldig glad for suksessen han opplever, sier Kirsti.

I dag er finske Isac Elliot en av nordens største popstjerner, og interessen fra norske jenter er ekstrem stor. Julia-redaktøren mener at Elliot akkurat nå er større enn Bieber i Norge.

– Isac er hele tiden interessert i å kommunisere med fansen sin, og har et helt særegent forhold til sine «Ellioteers». Dette er mye av grunnen til at fansen elsker ham! På uforståelig vis har de dessuten fått nyss om denne boken, og det er allerede en hype rundt utgivelsen på flere fan-kontoer på instagram. Det er ikke bare fansen som gleder seg til boken. Isac skal selv fronte den i sine sosiale medier, for både han og familien stiller seg hundre prosent bak det Kirsti har fortalt om Isacs karriere.

I boken får du innblikk i alt du trenger å vite om Isacs bakgrunn, oppvekst og karriere – fortalt med Isacs egne ord. Hvordan er det egentlig å gå fra å være en helt vanlig, musikkinteressert 12-åring, til å synge foran over 50.000 menneske og bli forfulgt hvor enn han går? Historien om Isac er historien om en helt vanlig gutt fra Finland, men en helt uvanlig karriere.

Boken byr også på fansens egne historier, sjeldne Isacbilder og intervjuer som aldri tidligere har vært på trykk, samt et innblikk i hvordan det er å henge med den jordnære stjernen. Et must for alle Ellioteers! Isac Elliot skal varme opp for One Direction, på konsertene deres i Oslo og Helsinki i juni.

Forfatter og Julia-redaktør Kirsti Kristoffersen (29), kommer fra Vestfossen. Hun har tidligere jobbet for BiipMag, Inside, Girls, Donald, Julia og Oslo Fashion Week. I 2010 skrev hun boken «Temmelig hemmelig forelsket» som fulgte med i en spesialutgave av Julia. Hun har vært Julia-redaktør siden 2012, og er en av Norges største eksperter på Tweens-målgruppen.

Redaktør -

Nyheter

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024

PRESSEMELDING - LESERUNDERSØKELSEN 2024 ...

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

«Nazi-unge!», «homo-jævel!» …

– Mange bøker er skrevet om homser og ...

Norsk haiku

Norsk haiku

Herner Sæverot er aktuell med boken ...

Et liv på flukt

Et liv på flukt

Avin Rostami skriver dikt om en barndom i ...

Dikt om krigens skyggesider

Dikt om krigens skyggesider

Bojan Celise Skaar debuterer med diktsamlingen ...

Anmeldelser

Viktig politihistorie om Møllergaten 19

Viktig politihistorie om Møllergaten 19

Den gamle hovedpolitistasjonen i Oslo, Møllergaten ...

Alltid søkende, alltid underveis ...

Alltid søkende, alltid underveis ...

Mantraet «alltid søkende, alltid underveis» ...

Når et politihjerte banker

Når et politihjerte banker

Det foreligger ikke for mye litteratur skrevet ...

Konkret og direkte om Irans moderne historie

Konkret og direkte om Irans moderne hist...

Den som vil vite mer om Iran og Irans moderne ...

Refleksjon og dybde

Refleksjon og dybde

På bordet foran meg ligger Ann Kristin ...